Ticket vragen

Waar en wanneer is Into the Woods ADE festival 2021 gepland?

Vrijdag 15 oktober van 13:00 - 23:00 en zaterdag 16 oktober van 12:00 tot 23:00 op de NDSM-werf in Amsterdam.

Wanneer is de kaartverkoop?

De eerste, gelimiteerde batch tickets is nu te koop via www.intothewoods.nl. Wanneer deze op is, gaat de verkoop pas weer ergens in de zomer verder. De knaldrang is maximaal, dus grijp nu die vangst.

Wat als Into the Woods ADE toch niet doorgaat?

We hebben het volle vertrouwen dat we in oktober oor aan oor staan te donderen. Mocht het tòch niet doorgaan, dan krijg je je geld retour inclusief servicekosten. Dit gebeurt binnen 3 weken na cancelling.

Welke ticket opties zijn er?

Vrijdag 15 oktober ticket: € 35 + € 3,85 servicekosten
Met dit ticket heb je toegang tot de vrijdag van Into the Woods ADE festival. Deze dag duurt van 13.00 - 23.00 uur.

Zaterdag 16 oktober ticket: € 49,50 + € 3,85 servicekosten
Hiermee heb je toegang tot de zaterdag van Into the Woods ADE festival. De openingstijden zijn 12:00 tot 23:00 uur.

Weekend ticket (vrijdag + zaterdag): € 84,50 + € 3,85 servicekosten
Met dit ticket heb je beide dagen toegang tot het festival op de aangegeven openingstijden. Deze tickets zijn zeer beperkt beschikbaar. We bieden geen ITW-camping aan. LET OP: Dit ticket kan niet los gebruikt worden door twee verschillende mensen op de afzonderlijke dagen. Bij binnenkomst krijg je een uniek bandje waarmee je de volgende dag naar binnen kan. Dit bandje kan niet worden overgedragen.

Hoeveel tickets kan je tegelijk kopen?

Om iedereen een kans te geven, maar wel te zorgen dat je met je vrienden kan gaan, kan je maximaal 6 tickets selecteren.

Hoe werkt het ticketverkoop proces?

Wanneer de kaartverkoop gestart is wordt er gevraagd om één of meer tickets te selecteren. Als een ticket uitverkocht is kan hij niet meer geselecteerd worden. Mocht er een wachtrij zijn dan wordt er duidelijk aangegeven dat je in de wachtrij zit. Het kan 1 minuut duren voordat je in de rij geplaatst wordt. Als je door de wachtrij heen bent heb je 5 minuten de tijd om een ticket te kopen. Zorg dus dat zodra je in de bestelmodule zit, dat je de bestelling zo snel mogelijk afrondt. Dan zit je altijd goed. Als het te lang duurt moet je het bestelprocess opnieuw doorlopen en sluit je achteraan in de rij.

Heeft het zin om de pagina te refreshen/F5’en/⌘R’en als je in de wachtrij zit?

Nee, dit heeft geen zin. De kans groot is dat je achterin de wachtrij geplaatst wordt. Doe dit dus vooral niet.

Als je in de wachtrij zit, kan je dan uiteindelijk met zekerheid een ticket kopen?

Helaas kunnen wij deze garantie niet geven.

Kan het dat er weer kaarten vrijkomen terwijl het systeem aangeeft dat het is uitverkocht?

Wanneer je door de wachtrij bent gekomen, kom je in het bestelscherm terecht. Zodra je een aantal tickets aanklikt worden deze tickets gereserveerd. Vanaf dat moment heb je 5 minuten om de bestelling af te ronden. Het kan zijn dat het evenement is uitverkocht, maar dat er weer kaarten vrijkomen doordat andere bezoekers hun bestelling niet binnen 5 minuten afronden. Er is dus een kans dat je tickets kan kopen tot het moment dat wij communiceren dat het echt is uitverkocht.

Hoe kan het dat iemand die later op de site komt soms toch eerder tickets kan kopen?

De digitale wachtrij bestaat in feite uit meerdere wachtrijen. Het is te vergelijken met een supermarkt; soms gaat de ene rij sneller dan de andere.

Hoe kan je eventuele errors bij de betaling voorkomen?

Het kan een enkele keer voorkomen dat je een error hebt bij het afrekenen van kaarten via je mobiel. Voor het voldoen van een betaling via iDeal zijn cookies nodig. Op telefoons kan het voorkomen dat cookie-instellingen te streng zijn ingesteld en dit niet meer aangepast kan worden tijdens het betaalproces. Bij de standaardinstellingen van je telefoon komt dit niet voor, dus gaat het in 99% van de gevallen goed. Als de instellingen toch niet goed staan op jouw mobiel heb je het risico dat het betaalproces afgebroken wordt. Daarom adviseren we je de kaarten te kopen op je laptop of desktop.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan betalen met iDeal, Mastercard, SOFORT Überweisung, Bancontact/MisterCash.

Wat is de minimumleeftijd om into the woods te bezoeken?

Op het moment dat Into the Woods plaatsvindt moet je minimaal 18 jaar zijn.

Wordt er ook zeebaars tijdens de verkoop geserveerd?

Into the Woods houdt zich afzijdig van het serveren van dieren.

Help, ik heb tickets gekocht maar nog niet ontvangen?

Na je aankoop ontvang je een bevestigingsmail van Paylogic. Zij vragen je om je ticket te personaliseren. Als je meerdere tickets hebt gekocht, kun je deze naar je vrienden sturen via Paylogic. Let op: wanneer je vrienden het ticket hebben geclaimd, kan je dit niet ongedaan maken. Om zwarthandel en woekerprijzen te voorkomen worden tickets pas in de week van het festival verzonden.

Weet je nog niet wie er meegaat?

Wacht dan met personaliseren van de tickets. Hier zit geen deadline aan en kan je zelfs nog tijdens het festival doen.

Waarom moeten tickets gepersonaliseerd worden?

De kaarten voor Into the Woods zijn erg gewild, wat het aantrekkelijk maakt voor zwarthandelaren. Door het personaliseren van kaarten wordt het lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van Into the Woods wordt je ID gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

Kan je de naam op het ticket later nog wijzigen?

Dit wordt op een later moment mogelijk tegen een kleine vergoeding. Als je nog niet zeker weet wie er mee gaat, wacht dan met personaliseren. Er zit geen deadline aan.

Wat als je een kaart wilt overkopen of verkopen?

Dat is nog niet mogelijk de komende tijd. We zien dat kaarten direct na verkoop al op andere plekken voor hogere prijzen te koop worden aangeboden. We willen graag dat kopers een eerlijke prijs voor hun kaart betalen. Hier komt later een goede oplossing voor. Tot die tijd is het niet mogelijk om kaarten te verhandelen, omdat originele kopers enkel een koopbevestiging van Paylogic ontvangen en tickets pas later verzonden worden.

Kan je geen kaarten meer via Ticketswap kopen?

Nee, dat is niet meer mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat een verkoper maximaal 100% van de aankoopprijs kan vragen. Daarom komt hier later een goede manier voor.

Kan je ook geen kaarten via Facebook, Marktplaats, Viagogo of Tickettack kopen?

Nee, via al deze wegen kan je geen geldige kaarten kopen, omdat er simpelweg nog geen kaarten uitgegeven worden. Op deze platformen zijn veel oplichters actief. Laat je vooral niet verleiden hier toch op in te gaan.

Amsterdam Dance Event